Udstyr til turen

Nogle gange er det bare sjovere at køre væk fra den slagne vej. Tage den ned af en bumlet grussti langt ude på landet og se, hvor den fører dig hen. Nogle gange kommer du bare ud til en hovedve igen, men andre gange venter der et eventyr her, som er noget, du aldrig havde fået, hvis du ikke havde kastet dig ud i det. Den slags eventyr er lige os, men lige her bliver Danmark for lille. Vi skal have en stor bil, og så starter vi med Østeuropa. Med en bil er det lettere at nå rundt og finde de små perler, der findes hele verden over.

Udstyr til turen

Når man kommer der ud, så gælder det også om at komme lidt ud af bilen. Verden skal ses i et lidt mere langsomt tempo. Måske parkere et sted og tage på eventyr i en skov eller et andet lidt øde område. Måske endda overnatte. Så bilen skal kunne klare veje, der ikke er i den bedste stand, og der skal være plads til alt det udstyr samt mad, der kan blive brug for i den situation.

Vi har noget, men vi har ikke det hele. Så vi har lavet en liste over det, vi mangler, og so vi nu er på jagt med. Min kæreste fandt hjemmesiden xtragrej, og så skulle jeg også ind og kigge. De havde det hele til de bedste priser. Så vi fyldte kurven med varer. Det var lidt vildt, men samtidig sjovt. Heldigvis vidste vi jo, hvad vi skulle have. Det gjorde det bestemt så meget lettere for os.

Den slags fylder lidt ja, men ikke så meget igen. Der var masser af plads i bilen til at vi kunne fylde, og der ville være plads til alt muligt ekstra, hvis vi fandt på mere, inden vi kom af sted.