Sådan sikrer du virksomhedens aktiver

Virksomheder er altid udsatte, når det kommer til at få besøg af ubudne gæster, da der som udgangspunkt altid er en række aktiver af høj værdi, og det ved tyvene. Derfor er det typisk virksomhederne, som står først for skud. Her er produktionsudstyr, computere, mobiler, fjernsyn og meget andet. Det er altså et oplagt sted at starte ud for tyven, og vil du ikke risikere, alle dine aktiver bliver stjålet, hvorefter du så vil miste muligheden for at producere, kan du læse med her.

Videoovervågning

Dette er og bliver det vigtigste middel for dig, når du skal bekæmpe tyven. De har det med at gå store buer udenom linsen, da det altså gør politiets opgave markant lettere, hvis de først er fanget på den. Netop derfor kan du med fordel investere i noget videoovervågning, som dækker indgangene til din virksomhed. Og det gør ikke noget, hvis de hænger tydeligt fremme, fordi når først tyven får øje på dem, er der næsten garanti for, at de ikke vælger at gå ind. Kig forbi denne side og find overvågning, så du kan holde tyven væk for altid. På denne side finder du alt sikkerhedsudstyr til en fornuftig pris, og det kan kun anbefales, at du smutter en tur forbi.

Tyverialarm

Den hyler som bare pokker, hvis først tyven vælger at gå ind i din virksomhed, og ikke nok med at den hyler, så advarer den altså også alarmcentralen – det ved tyven godt. Derfor får de travlt med at komme ud, hurtigere end de kom ind. Tilmed er lyden så høj, at naboerne nok også vil høre det, og de kan alarmere politiet eller tilkalde en anden form for hjælp.

Du skal værne om dine aktiver hver dag, så driften af virksomheden altid kan køre gnidningsfrit. Med de to ovenstående midler er det muligt, og det kan klart anbefales, at du investerer, hvis du ikke allerede har det.