Gør-det-selv-projektet, der løb af sporet

Min far har altid sagt, at jeg har 10 tommelfingre og ikke kan slå et søm i et bræt uden at ødelægge begge dele. Nu ved jeg da, at der er noget om snakken. Jeg skulle opdatere vores gamle badeværelsessetup, der mest af alt lignende noget fra 80’erne. Det betød nye armaturer og fliser, ja, kort sagt hele molevitten stod over for en ordentlig omgang kærlighed og knofedt. Men hele projektet løb hurtigt lidt af sporet. 

Jeg er trods alt ikke håndværker

Til hverdag tjener jeg til dagen og vejen som konsulent, så selvom mit hoved er rigtig skruet på, ville det være synd at sige det samme om hænderne. Ikke desto mindre kastede jeg mig ud i projektet, og det startede da også ganske udmærket. Jeg fik lagt de første par fliser, men da det kom til VVS-arbejdet, måtte jeg kaste håndklædet i ringen. Det ved jeg ret beset intet om. Heller ikke ift. at få afmonteret det gamle armatur.

Jeg lavede en hurtig søgning på Google med “blikkenslager på amager”, og der var såmænd nok om buddet, der tilbød at hjælpe. Jeg endte med at kigge nærmere på Oeens-blikkenslager.dk, der både havde en professionel hjemmeside og fremstod fagligt kompetente. Og nå ja, så kunne de også lynhurtigt besvare min henvendelse og komme tilbage med et forsigtigt prisoverslag, så jeg vidste, hvad jeg skulle regne med at skulle punge ud. 

Vi fik lynhurtigt en aftale i stand, og jeg skulle ikke vente mere end én dag, før blikkenslagerne troppede op og begyndte, hvor jeg havde givet op. Her var tale om vaskeægte handymen med kloge hoveder, der greb opgaven helt anderledes, end jeg nogensinde havde kunnet regne mig frem til. Alt i alt en rigtig god oplevelse, båret af professionalisme og omtanke for godt håndværk, der er til at betale.