Gode råd til at få en god firmafest

Er du også en af de heldige, der er blevet valgt til virksomhedens festudvalg, og er lidt fortvivlet over opgaven med at arrangere den årlige firmafest Århus? Så fortvivl ikke helt. Der er masser af muligheder for at skabe en god fest, som der vil blive snakket om i lang tid i frokostpausen. 

Det kan være svært lige at finde ud, hvor man starter henne. Men når I kender til datoen, er lokalerne det første, I kan begynde at lede efter. Hvis I er en stor virksomhed, er det en god ide at finde nogle lokaler, hvor der både er plads til mange, men som også kan skabe en god stemning, så det stadig er et hyggeligt lokale. 

Lokale der passer til temaet

Der findes mange forskellige lokationer, hvor der kan afholdes firmafester i. Hvis I ønsker at afholde en firmafest med en tema, kan det være en god ide at finde et lokale, som passer til lokalet, og hvor I har mulighed for at pynte fint op. 

Når I har fundet lokalet, skal I begynde at tænke på forplejning. Der er nogen lokaler, hvor der også er muligt at bestille mad fra stedet. Det kan være en rigtig løsning, da at I så er sikker på, at maden kommer frem, og I skal heller ikke tænke på at få afhentet maden. Hvis I vælger at afholde en temafest, kan det også være super festligt, hvis maden også passer til temaet. Hvis det er mexicansk tema, kan det være, at I kan finde et lækkert mexicansk sted, der kan levere mexicansk gastronomi. 

Til firmafesten er det både direktøren og lagermedarbejderen, som skal have en god fest. Derfor er det vigtigt at tænke på at ramme bredt, både hvad angår mad, musik og måske et tema. Det kan godt afskrække nogen, hvis de skal ud at købe for udklædning inden. Så vælg et tema, hvor folk kan bruge noget af det, som de har til at hænge hjemme i skabet.