Ferie smager af mere

Når jeg har ferie, så smager kaffen bare bedre. Måske fordi jeg har bedre tid til at drikke den, for det er den samme kaffe, som jeg drikker i hverdagen. Men den kaffe, jeg drik i Italien var bare endnu bedre. Det var langt væk hjemmefra, og jeg havde lovet mig selv, at min telefon kun måtte bruges til at tage billeder med. Det var nemt at holde det løfte, og jeg savnede den på ingen måde i de 14 dage.

Men jeg savner allerede Italien og agriturismo toscana. Det er ikke det samme, når det er hverdag, og jeg ser frem til mere ferie næste år Samme koncept, men længere tid af sted.

At koble helt af

Det er nok fordi jeg aldrig har nydt noget som det. Ferier har en tendens til at være et hektisk program, for der skal opleves noget hele tiden. I stedet gælder det om at minde sig selv om, at det gælder om det modsatte. Ned i tempo. Ikke have travlt hver eneste dag også i ferien, men rent faktisk slappe af. Det lykkedes for os alle, og vi kom helt udhvilede tilbage til Danmark.

Og det var kun en uge, vi var derned. Jeg kan næsten forestille mig, at jeg skal læres op på ny på arbejde, hvis vi bruger to uger eller mere i Italien. Vi har allerede booket, så det passer med, hvornår vi kan holde sommerferie næste år. Fordi det er rart at have noget at glæde sig til, men der er lidt for længe til juli måned.

Børnene glæder sig til maden

For pasta går altid rent ind. Og i Italien kan der komme en masse i maden, de ikke ville spise herhjemme, men det skader ikke. For nu kan jeg lave det også og sige, det er lige som på ferien. Så glider det ned.