Fandt de bedste Tamaris-sko

Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive dette blogindlæg for at fortælle om en formfuldendt købsoplevelse, jeg havde ved at handle på Tondersko.dk med den effektive service og gode produkter, jeg oplevede og modtog.

Normalt er jeg ikke typen, der kaster om mig med floromvundne ord til højre og venstre, men der findes undtagelser, og den gode undtagelse skal i denne forbindelse være om Tondersko.dk, som jeg faldt over, da jeg ville købe et par Tamaris-damesko.

Således vidste jeg på forhånd, hvilket slags mærke jeg gik efter, da jeg satte mig ned for at foretage en nethandel, og jeg havde ikke noget forhåndskendskab til Tondersko.dk, og andre kvinder kan nok nikke genkendende til, at det kan være hit eller skidt, når man handler sko over nettet, fordi man kan risikere, at skoene enten er langt fra det, man ønskede, eller man kan være heldig at modtage det bedste par sko.

Heldigvis var det sidste tilfældet med min handel via Tondersko.dk, hvorfor jeg skriver dette indlæg, for ud over at have nogle dejlige sko fra Tamaris i mange forskellige former til forskellige formål på deres hjemmeside, så blev jeg dybt imponeret over deres serviceniveau!

Hvis jeg havde det mindste spørgsmål, kunne jeg altid ringe til deres kundeservice, som kyndigt kunne vejlede mig i, hvordan jeg foretog det rette valg, og når jeg så modtog mine varer, kunne jeg hurtigt konstatere, at design og komfort leverede op til mine forventninger og passede fuldstændig med, hvad jeg var blevet lovet.

Derfor turde jeg da også bestille flere par ad flere omgange, og ved du hvad? Jeg endte med at spare fragten, for Tondersko.dk garanterer fri fragt ved køb for over 499 kr!

Det giver mig også ro i kroppen at vide, at hvis jeg skulle være det mindste utilfreds eller i tvivl med mine skokøb, så giver de også 14 dages returret.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle hos Tondersko.dk, da jeg kun har haft positive oplevelser med dem!