En sundere virksomhed

Det er de færreste virksomheder, der har fokus på sundhed. Dette er et problem, da flere og flere danskere ønsker at være sundere, men arbejdspladsen står til dels i vejen for dette. Derfor er det vigtigt at skabe en virksomhed, der forsøger at imødekomme den nuværende tendens til at leve en sundere tilværelse. Hvis du mangler tips til, hvad du kan gøre for at gøre arbejdspladsen mere sund, kan du læse med her.

Indlæg pauser

En af de første ting, du kan gøre for at skabe en sundere virksomhed, er at indlægge små pauser i løbet af dagen, hvor alle i virksomheden skal op af stolen og bevæge sig. Du kan blandt andet vedtage, at man hver anden time skal bevæge sig i fem til ti minutter i form af en gåtur, sprællemænd eller noget tredje. Det kan også være oftere end det. Ved at dyrke motion i løbet af arbejdsdagen vil der opstå et naturligt overskud, fordi kroppen og hovedet bliver sat i gang på en anden måde, end de er vant til, når man størstedelen af dagen gør det samme på arbejdspladsen.

Sørg for sunde snacks og en sundere kantine

Noget andet, som din virksomhed passende kan gøre, er at indføre en dagligfrugtordning. Der er mange fordele ved sådan en ordning. For det første er det et sundere alternativ til andre snacks, for det andet er det med til at stille den lille sult, der kan opstå i løbet af dagen, og for det tredje kan det give folk mere energi til at yde deres bedste hele dagen. Du kan lave en aftale om at få leveret frugt til arbejdspladsen på http://www.frugtcompagniet.dk/.

Hvis din virksomhed har en kantine, er det utrolig vigtigt, at du sørger for, at den serverer sunde retter. Hvis ikke den gør det, hjælper den ikke med at opfordre folk til at tage det sunde valg.