Det er min lille luksus

Der er ikke mange penge til overs, når man har 5 børn, og der er altid noget, som man kan bruge pengene på, men jeg har dog en lille luksus, som jeg har holdt fast i, siden jeg var en stor teenager. Jeg skal have min te, for det er de stunder, som er mine, og dem holder jeg fast i.

Jeg er så glad for min te, at jeg i mange år bestilte den fra et af de store tehuse fra udlandet, for jeg er, som min mand siger, en tesnob, men ja det er jeg nok, men jeg vil ikke gå på kompromis med min te, og sådan er det bare.

Det fås herhjemme

Derfor blev jeg så glad for, at jeg for et par år siden faldt over en dansk hjemmeside, da jeg var på jagt efter en ny tekande. for ikke kun havde https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html forskellige tekander, nej de havde også et meget stort sortiment af tesorter, og de havde også lige dem, som jeg foretrak.

Jeg var dog lidt loren ved priserne, men jeg kunne se, de havde mange tilfredse kunder, så jeg bestilte min tekande og en lille portion almindelig sort te, og ja siden har de vært min faste te leverandør, for jeg har ikke fundet noget sted, hvor de kan levere te i den kvalitet. For den er helt i top hver gang, og så også have en kundeservice samt en levering, som er hurtig og kompetent. Det er noget, som mange andre firmaer virkelig kunne lære meget af.

Og med te som den, jeg finder her, så betyder mine stunder endnu mere. Det er duften af at være afslappet, og smagen understreger det bare. Te som denne – ja det fås ikke bedre, og det er bestemt en luksus, jeg aldrig giver slip på.