Den perfekte start på dagen

Hvert år har vi en stor sommerfest, hvor vi samler familien, og det er altid sjovt og meget underholdende. Det er altid med et stort morgenbord eller brunch, som det nok hedder. Og så tager vi i Dyrehaven og går rundt og hygger, inden vi spiser frokost og afslutter hele dagen på Bakken.

Nemmere at bestille

Vi har i de sidste ti år lavet brunchen selv, men det er der ikke tid til i år, for vi fik tvillinger for fire måneder siden, og der er hverken tid eller energi til at lave brunch til 40 mennesker, så i år skulle vi havde maden udefra, og det red mig som en mare.

Min kone tog det på sig af finde et firma, som kunne levere vores brunch, og så skulle jeg bare koncentrere mig om at sætte stole og borde op – efter min mening en fornuftig arbejdsfordeling.

Så lækker mad

Den dag, festen skulle løbe af stablen, vågnede jeg tidligt og var noget ængstelig, men det kunne jeg bare lade være med, for min kone havde fundet et cateringfirma i http://ebuffet.dk/brunch/, som er i en klasse for sig. De kom nemlig med en brunch, som var bedre, end noget jeg nogensinde selv har lavet. Jeg har aldrig før i mit liv fået catering i den kvalitet, og jeg nød det i fulde drag.

Det var jeg ikke den eneste, som gjorde, og gæsterne havde kun ros til overs for dem, som havde lavet maden. De var ganske enkelt meget begejstrede for både kvaliteten og de råvarer, som var brugt. Maden var holdt enkel, men smagen i det hele inklusive brødet var fantastisk, og jeg var ikke den eneste, som tog en ekstra tur forbi buffeten.

Prisen for hele herligheden var meget lavere, end jeg havde forventet, når du kigger på den kompetente service, de yder fra a til z, og hvor god en kvalitet vi sad ved bordene og nød.