Bryg din egen personlige øl

Øl er sundt for sjælen
Over hele verden er mennesker glade for kaffe. I Vesten er kaffe mest en drik, man drikker om morgenen for den opkvikkende effekt, eller som nydes på en smart og trendy café tilsat varmebehandlet mælk og sirup med smag.
I lande som Columbia, hvorfra kaffen stammer, bliver der sat mere pris på selve kaffens aroma og den enkelte kaffebønne.
I Danmark kan de fleste danskere dog blive enige om, at det i stedet er øl, der er sagen.
Som Shu-bi-dua sang: “For vi ved, at øl er meget sundt for sjælen…”. 
Intet er bedre end en kold øl – det skulle da lige være en kold, hjemmebrygget øl.

Kom i gang med at brygge dit eget øl
At brygge sin egen øl er ikke den store videnskab. Selvom det kan virke svært, at man skal forvandle humle og lidt gær til en god kold øl, er selve processen forholdsvis simpel og selvkørende. 
Hvis du aldrig før har prøvet kræfter med ølbrygning eller fremstilling af andre alkoholiske drikke, kan du med fordel søge råd og vejledning hos hjemmebryggeren.dk

Indkøb af udstyr
Før du kan komme helt i gang med at brygge din egen øl, er der noget udstyr, du er nødt til at købe. Hos hjemmebryggeren.dk kan du indkøbe startsæt, hvori der er alt, hvad du skal bruge af udstyr for at komme i gang.
Ved siden af skal du sørge for at indkøbe et all-grain kit, det passer til den type øl, du gerne vil fremstille. Hos hjemmebryggeren.dk kan man købe alle all-grain kits med tørgær eller vådgær. Derudover er det også muligt at blande sit eget all-grain kit, så man kan fremstille en helt personlig øl, som ikke fås andre steder end hos dit eget lille bryggeri
Der er lidt forskellige ting at vælge i mellem, når man skal købe ind til brygning af øl. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er det altid muligt at kontakte hjemmebryggeren.dk for råd og vejledning.